På söndag är det äntligen dags för träff 4 av 4!

Tack till alla som deltog på det förra mötet. Fokus då låg på att namnge skolbarnen som gått i skola i Gistad. Börje hade letat fram ett skolkort från slutet av 1800-talet. Sen fortsatt vi med över 50 skolfoton under olika årtal fram till att skolan lades ner på 70-talet. Mycket givande samtal med stort engagemang från hela gänget gjorde kvällen till en riktigt rolig tillställning! Detta är en del i en större satsning “Projekt – Tillsammans namnger vi skolbarnen!” Läs mer och hjälp oss att ge barnen ett namn! https://gistad.net/skolan/projekt-tillsammans-namnger-vi-skolbarnen/

På söndag bestämde vi att vi skulle fokusera lite extra på det som funnits och finns “Utmed järnvägen”  Jag (Mattias) kommer förbereda en presentation med ett gäng bilder på det ena och det andra som vi kan tala vidare kring.

Finns det någon som tror ha sig information som kan vara av intresse, så skicka det till mig på kontakt@gistad.net alternativt så tar ni med er fotot, texten, brevet, kvittot osv till mötet på söndag!

  • Plats: Sportklubbens klubbstuga på Särstadsvägen
  • Tid: 18:00-20:30
  • Datum: Söndagskvällarna 10 & 24 mars, samt 7 & 21 april

Fika kommer finnas till självkostnadspris.

Vi ses på söndag!

/Styrelsen