Whiskyprovning i klubbstugan

Välkommen på whiskyprovning den 13:e maj i Gistad SoMK klubbstuga!
En whiskyprovning anpassad för både nybörjare som är nyfikna på whisky såväl de mer erfarna whiskyentusiasterna kommer hållas den 13:e maj. Vi kommer avnjuta 5st whiskies under ledning av Johan Strömberg. Samtidigt kommer ett föredrag hållas om whisky, dess historia och tillverkning. Johan skriver så här om arrangemanget:

Förutsättningar
Vi kommer prova 5 whiskies från Skottland, från olika områden och med lite olika karaktär…

”Alla gillar whisky, det gäller bara att hitta rätt whisky!” är ett uttryck som jag tror stämmer, och här ges möjligheten att testa några olika för att se vad just du gillar!
Dessutom kommer en intressant föreläsning om whisky att hållas.

Tid: 13 maj, kl 18.00
Plats: Gistad SoMK klubbstuga
Kostnad för provningen: 300:- (5st whiskies á 2cl ingår)
Åldersgräns för provningen: 20 år (Deltagare som vid anmodan inte kan visa upp giltig legitimation, och styrka ålder, kommer avvisas.)
Antal platser: 32 st
Anmäl er till johan@whiskytasting.se senast 8 maj för att säkra er plats!

Bra att veta om provningen
Själva provningen kommer ta ca 2 timmar. Men jag kommer stanna kvar efteråt för att mingla och diskutera så länge ni önskar! (Det kommer finnas lite öl och whisky till förmånliga priser.)
Om mindre än 15 deltagare är anmälda den 8:e maj måste tyvärr provningen ställas in. (Ev inkomna anmälningsavgifter återbetalas självklart.)
Betalning sker via bankgiro, swish eller kontant. (Bankgiro-betalning ska vara oss tillhanda senast 12:e maj, swish och kontant kan ske på plats.)
Bankgiro: 262-6125 Swish: 1235808134 (Bankgiro och swish är knutna till vårt whiskysällskap, Rimforsa WhiskySällskap.)
Märk betalningen med deltagarens namn!
Denna inbjudan kanske inte nått ut till alla i bygden som är intresserade. Känner du någon som skulle vara intresserad? Sprid detta till dem!
Funderingar? Tveka inte att höra av dig till mig…

Om Strömbergs WhiskyTasting
Jag heter Johan Strömberg och driver, tillsammans med min bror Örjan, ”Strömbergs WhiskyTasting”. Vi anordnar och håller whiskyprovningar, med föreläsningar om whisky. Jag är utbildad whiskyutbildningsledare och whiskyprovningsledare genom Svenska WhiskyFörbundet, och har aktivt hållit whiskyprovningar sedan 2010.

Kontakt
Telefon: 070-240 71 12   |   E-post: johan@whiskytasting.se   |   Webb: www.whiskytasting.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *